Image Slide 1
Image Slide 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

O poveste in imagini

Despre
noi

Funny couple in love with photo booth gadgets

Ceea ce ne recomandă pe noi, dincolo de experiența de câtiva ani, este pasiunea cu care surprindem cele mai frumoase momente din cadrul unui eveniment. 

Nu, nu este numai despre fotografii; este despre momente de viață care trebuie să rămână pentru totdeauna. Asta facem noi. Transformăm aceste momente în amintiri care vor fi retrăite în fiecare zi cu ajutorul fotografiilor noastre.

pexels-lisa-fotios-2508735

Ce facem?

Instalăm cabina foto cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea evenimentului, asigurăm prezenta unui asistent pe toată durata contractată, animăm zona cabinei și impulsionă folosirea acesteia, printăm fotografiile și le transformăm în amintiri (maxim 12 secunde / print) si aplicăm fâșiile magnetice pe fotografiile printate.

Vrei sa afli mai multe detalii?

Experiența ne recomandă!

"Recomand. Serviciile au fost impecabile, iar datorită seriozității și implicării personalului în seara evenimentului, cabina a avut mare succes."
Ionut Mihu
"Mulțumim pentru prezenta de la botezul băiețelului nostru. Cabina foto a fost un punct de atracție pentru toți invitații. Un staff de nota 10 și o oferta pe măsură!"
Catalin Nita
"Echipă profesionistă pe care o recomand atât pentru evenimente business cât și pentru cele personale! The best! Recomand cu mare drag!"
Cojocaru Constantin