Politica de confidențialitate

InFUNity Photobooth   – închiriere cabina foto
InFUNity Photobooth : Metoda potrivita pentru a alunga orice urma de monotonie alături de echipa InFUNity Photobooth. InFUNity Photobooth  este un serviciu ce se potrivește de minune oricărui eveniment, fie ca este vorba de corporate, nunta, botez sau lansare de produs, InFUNity Photobooth este soluția perfecta! Alături de InFUNity Photobooth poți fi vizibil in social media cu ușurința prin prisma sistemului de închiriere, astfel:
Facebook: www.facebook.com/infunity.ro
Instagram: www.instagram.com/infunity.ro
Linked in:  http://linkedin.com/in/in-funity-b9920a129 si
Twitter:  www.twitter.com/in_funity.

Echipamentele noastre aduna si printează instantaneu pozele făcute cu telefonul si uploadate in Instagram, care au tag-ul evenimentului tău. Închirierea unei cabine foto ( InFUNity Photobooth) este un nou trend, o surpriză inedită și haioasă, la o nuntă, a cărei popularitate crește pe zi ce trece, îmbinându-se perfect cu cea mai importantă zi din viața dumneavoastră. Cabina InFUNity Photobooth este conceptul ideal pentru o nuntă, creează o atmosferă incredibilă, captând zâmbetele tuturor.

Închiriere cabina InFUNity Photobooth
Soluția de închiriat cabina InFUNity Photobooth este perfecta pentru momentele când nu dispuneți de mult spațiu la eveniment sau pentru momentele când vreți acel efect WOW pe fata tuturor invitaților. ALEGE UNUL DIN SERVICIILE DE FOTOGRAFIE INTERACTIVA PENTRU A ADUCE UN PLUS DE CULOARE EVENIMENTULUI DUMNEAVOASTRA.

Închiriere cabina foto InFUNity Photobooth
Închirierea cabinei foto InFUNity Photobooth va oferi atât dumneavoastră cat si invitaților, momente haioase, va destinde atmosfera, reușind in același timp sa capteze zâmbetele tuturor. În cadrul pachetelor noastre avem incluse mai multe modele de fundaluri foto, din care clienți îl pot alege pe cel potrivit tematicii petrecerii lor.

Închirierea unei cabine foto InFUNity Photobooth
Închirierea cabinei foto InFUNity Photobooth funcționează extrem de simplu si atrăgător! Tot ce trebuie sa faceți este sa va luați familia, prietenii si sa va deghizați cu cele mai haioase accesorii pe care vi le punem la dispoziție, intrați in cabina foto Bucuresti, va distrați, faceți fotografia si plecați acasă cu o amintire care va rămâne mult timp după ce petrecerea se va încheia. Astfel, avantajul de a lucra cu InFUNity Photobooth este nu numai ca oferă distracție si buna dispoziție la evenimentul tău, ea oferă si o amintire Premium, o fotografie printata la cea mai buna calitate, pe un design așa cum ti-l dorești.

Închiriere cabina foto InFUNity Photobooth este ușor de folosit, având un ecran tactil care va ajuta la realizarea unor amintiri speciale, atât pentru tine, cat si pentru invitații tai! Cu toate acestea, nu te lăsăm singur! Un reprezentat InFUNity Photobooth va fi alături de tine pe toata durata evenimentului, in funcție de serviciul contractat.

Închirierea soluției InFUNity Photobooth este ieftina
Închirierea soluției InFUNity Photobooth este modalitatea perfecta de a aduce buna dispoziție la petrecerea ta, reprezentând ultimul trend apărut in industria de divertisment, lăsând in urma clasicele marturii. InFUNity Photobooth dispune de design minimalist, potrivit atât in spatii restrânse cat si in spatii mai generoase, aceasta se potrivește in orice locație ai decide sa organizezi evenimentul. Aspectul elegant va atrage toți invitații in magia deghizărilor si astfel petrecerea ta va fi plina de zâmbete si momente minunate.

Scopul firmei noastre de a închiria soluția InFUNity Photobooth si să oferim clienților noștri un serviciu de închiriere cabina foto Bucuresti de neegalat, fotografii de calitate de primă clasă și cel mai distractiv serviciu de închiriere cabina foto. Serviciile profesionale de închiriere cabina foto InFUNity sunt excelente pentru orice ocazie în care fiecare invitat va pleca cu o amintire de neuitat; nuntă, botez, evenimente corporative, petreceri, aniversari – închiriere cabina foto Bucuresti.

Cabina foto InFUNity – www.InFUNity.ro – va păstra confidențialitatea acestor informații, cu excepția informațiilor solicitate de autoritățile legale competente.
În conformitate cu prevederile legii 677/2001 dispuneți de următoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact, din site.

www.InFUNity.ro respecta viată privata a clienților si vizitatorilor si se obliga sa protejeze datele personale ale acestora. Prezenta Politica de Confidențialitate are in vedere website-ul www.InFUNity.ro (denumite in mod colectiv “Website”). Politica noastră se bazează pe Regulamentul 2016/679/UE (GDPR) pentru protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
Ultima actualizare: februarie 2018
I. Informații generale
Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale proprietarului site-ului www.InFUNity.ro, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.InFUNity.ro. („Site-ul”)

II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
II.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

III. Scopurile și temeiurile de prelucrării
III. 1 Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferințe de consum, în principal, în vederea îmbunătățiri experienței oferite pe Site.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al proprietarului www.InFUNity.ro de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
III.2. Dacă sunteți vizitator al Site-ului, www.InFUNity.ro prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:
pentru activități de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele și serviciile oferite de www.InFUNity.ro, prin intermediul Site-ului.
Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul de contact disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți solicita expres acest lucru.
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.
pentru rezolvarea plângerilor, reclamațiilor și pentru a monitoriza traficul și a îmbunătății experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al www.InFUNity.ro de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.
Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

IV. Durata pentru care vă prelucrăm datele
Ca principiu, proprietarul www.InFUNity.ro va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal
Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, proprietarul www.InFUNity.ro poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină www.InFUNity.ro în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:
pentru administrarea Site-ului;
în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către www.InFUNity.ro prin intermediul Site-ului;
pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

VI. Transferul datelor cu caracter personal
Datele cu caracter personal furnizate către www.InFUNity.ro pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VII. Drepturile de care beneficiați
În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:
dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către www.InFUNity.ro ,conform celor descrise în prezentul document;
dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea www.InFUNity.ro cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către www.InFUNity.ro a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate.
dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:
acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;
în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;
datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.
Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, www.InFUNity.ro să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice;
dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care:
persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor;
operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau
persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.
dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către SC A&T MILLENNIUM CONSULTING SRL cu sediul social in Tunari, județul Ilfov, Str. Nicolaie Iorga nr. 92, (denumita in continuare www.InFUNity.ro) către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al www.InFUNity.ro sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care www.InFUNity.ro poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă;
dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Cererile repetate de ștergere, cererile nefondate sau excesive for fi taxate cu 10 Euro per request. Request înseamnă fiecare bifare din pagina dedicată unde vă puteți urmări înregistrările pe site.
Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: hello@infunity.ro
Această pagină de internet folosește fișiere de tip cookie.
 Utilizator: Am citit cele enunțate mai sus și declar că sunt de acord cu aceste mențiuni.